Ομάδες Οινοφίλων – Γιατί να γίνω μέλος;

by Oenognosia

Το κρασί είναι κάτι που απολαμβάνουν πολλοί, και ποτέ κανείς δεν θα το μάθει στην ολότητα του. Πολλοί οινοφιλοι θέλουν την ευκαιρία να εκτιμήσουν το κρασί, αλλά δεν ξέρουν πού να πάνε ή πώς να ξεκινήσουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συμμετοχή σε μια Ομάδα Οινοφίλων μπορεί να είναι εξαιρετική επιλογή.

Η απόλαυση κρασιού, όπως η απόλαυση με την τέχνη ή τη μουσική, είναι βαθιά προσωπική. Η συμμετοχή σε μια ομάδα οινοφίλων είναι ένας τρόπος να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να μάθει περισσότερα από όσα ήδη γνωρίζει. Είναι ένας τρόπος να κάνετε ένα ενημερωμένο και καθοδηγούμενο ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του κρασιού με τις εκδηλώσεις, για να αποκτήσετε πραγματικά μεγάλη εκτίμηση για το φάσμα των διαφορετικών ενσαρκώσεων και χρήσεων από αυτό το υπέροχο ποτό.

Επιπλέον η εγγραφή σε μια ομάδα οινοφίλων σας δίνει την ευκαιρία να μοιραστείτε εμπειρίες με άλλους. Έτσι μπορείτε να μοιραστείτε μοναδικές στιγμές με φίλους, όπου το κρασί θα είναι αναμφίβολα το θέμα. Και αυτή η ανταλλαγή εμπειριών και αντιλήψεων είναι κάτι που το κρασί συμβάλλει όσο κανένα άλλο ποτό.

Προσωπικά πιστεύω πως η Ομάδα Οινοφίλων Οίνοαρτ είναι η καλύτερη επιλογή, ειδικά αν δεν έχετε πολλές γνώσεις αλλά σας αρέσει να ανακαλύπτετε νέα πράγματα και να πίνετε καλά κρασιά. Το κρασί είναι η τέχνη, το αριστούργημα του ανθρώπινου γαστρονομικού επιτεύγματος και μπορεί να το απολαύσει κανείς σε κάθε περίσταση.

Τα παιδία που συντονίζουν την ομάδα κάνουν πολύ καλή δουλειά, χωρίς σκοπιμότητες και συμφέροντα. Λέω συντονίζουν επειδή υπάρχει μια οριζόντια δομή και ο καθένας είναι ίσος με τους άλλους. Δεν υπάρχει κανείς που να κάνει τον πρόεδρο, να κάνει πως τα ξέρει όλα και είναι ο μόνος «ειδικός» στο κρασί. Αυτά ίσως υπάρχουν αλλού, σε άλλες ομάδες αλλά όχι στην Ομάδα Οινοφίλων Οίνοαρτ.

Όλοι μπορούν να συνεισφέρουν στην ομάδα σαν συντονιστές, όλοι είναι ίσοι και μοιράζονται την αγάπη τους για το κρασί.

Προσωπικά όποτε μπορώ ακολουθώ τις εκδηλώσεις της Ομάδας Οινοφίλων Οίνοαρτ και ποτέ δεν απογοητεύτηκα.

Η εγγραφή ως μέλος στην Ομάδα Οινοφίλων Οίνοαρτ, είναι δωρεάν, και μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας και να επιλέγετε που να πηγαίνετε. Εγγραφή από το γκρουπ της ομάδας στο https://www.facebook.com/OenoART

You may also like