Ψηφιακός μετασχηματισμός τώρα!

by Oenognosia

Η βιομηχανία κρασιού υφίσταται αλλαγές σε όλο τον κόσμο. Μετά από δεκαετίες ανάπτυξης, ο μετασχηματισμός της καταναλωτικής συμπεριφοράς και οι αλλαγές στην παραγωγή και τις διαδικασίες, που προστέθηκαν στις κυμαινόμενες οικονομίες, αποκαλύπτουν νέες προκλήσεις.

H πανδημία Covid-19 επιτάχυνε τους χρόνους και αύξησε την ανάγκη για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των οινοποιείων και του κρασιού γενικότερα.

Το πρώτο βήμα για το μέλλον είναι η κατανόηση ότι η κατάσταση έχει πλέον αλλάξει και ότι οι πελάτες είναι πολύ πιο απαιτητικοί με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που επιλέγουν.

Επομένως, το μέλλον θα είναι πολύ πιο εύκολο για τα οινοποιεία που προσαρμόζονται και ξεκινούν μια διαδικασία ψηφιακού μετασχηματισμού που θα τους επιτρέψει να είναι πιο ανταγωνιστικά. Εδώ να πούμε ότι όσο περισσότερο χρόνο χρειάζονται τα οινοποιεία για να υιοθετήσουν την τεχνολογία, τόσο περισσότερο χρόνο και χώρο αφήνουν στον ανταγωνισμό και τόσο πιο δύσκολο θα είναι να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις.

Τα οινοποιεία θα πρέπει να αναρωτηθούν πώς να βελτιώσουν τις διαδικασίες προκειμένου να συνεχίσουν να αναπτύσσονται τεχνολογικά και να βελτιώνουν την ανάπτυξη τους στην τοπική αγορά καθώς και την προοπτική ανάπτυξής τους στο εξωτερικό.

Σαν Οenognosia, έχουμε εμπειρία με τον ψηφιακό μετασχηματισμό, καθώς και την ανάλυση δεδομένων και μπορούμε να βοηθήσουμε τα οινοποιεία που ενδιαφέρονται. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@oenognosia.com

You may also like